COMPAIR flow Turbo® muurdoorvoerunit

Turbo buitenmuurrooster van roestvrij staal
Turbo buitenmuurrooster van roestvrij staal

Bij dampkappen als downdraft- en trogventilatoren ligt het afzuigkanaal in de vloerstructuur of in de bodemkast. Wat is er logischer dan een inbouwdoorvoer net boven de vloer te installeren? Dit vermindert de installatiewerkzaamheden en zorgt ervoor dat de pijpleidingen kort blijven.

 

De Turbo buitenjaloezie
De Turbo buitenjaloezie is zowel geschikt voor afvoerluchtsystemen dicht bij de vloer als voor installatie op plafondhoogte.

Het elegante COMPAIR® Turbo buitenmuurrooster van weerbestendig roestvrij staal heeft weinig impact op de buitenmuur en wordt minstens 200 millimeter boven de grond gemonteerd. De speciale geometrie van de buitenjaloezie werkt volgens het vrije-straal-principe, vergelijkbaar met de straalmotor van een straalvliegtuig. Zo neemt de uitstromende lucht de omgevingslucht mee. Op deze manier wordt de damp op een betrouwbare en schone manier van de huisgevel weggeleid.

 

De Turbo 150 inbouwdoorvoer inclusief THERMOBOX biedt een hoge mate van energierefficiënte.
De Turbo 150 inbouwdoorvoer inclusief THERMOBOX biedt een hoge mate van energieefficiënte.

De Turbo inbouwdoorvoer is verkrijgbaar met een ronde aansluiting van 150 mm diameter of als Turbo flow met rechthoekige aansluiting van 227 x 94 mm voor de Naber platte buizen van kunststof of metaal. Dankzij de THERMOBOX voldoen deze Naber inbouwdoorvoeren ook aan de hoogste eisen op het gebied van luchtdichtheid en energie-efficiëntie.