Mooier koken, beter wonen – dankzij goede lucht

Wat heeft een wasemkap in de keuken met gezondheid en welzijn te maken? Welke bouwwijzen zijn er? Waarom eerder luchtafvoer dan ventilatie? Deze en nog andere vragen van keukenkopers beantwoorden wij hier.


Een wasemkapsysteem optimaal planen

Een wasemkap hoort thuis in elke keuken. Verneem hier, welke wasemkaptypes er voor de keuken zijn. Zeer waardevol: onze beste tips voor uw planning. 


Keukenventilatie perfect integreren

Uw klanten verwachten uiteraard goed lucht thuis. Wij tonen, wanneer welke planningsstappen zinvol zijn, welke apparaten ter beschikking staan en hoe u met onze innovatieve producten de wensen van uw opdrachtgevers en de prestaties van de ambachtelijke partners doet harmoniëren.  


Wasemkap perfect geïnstalleerd

Hoe bouw ik een luchtkanaalsysteem en een muurdoorvoerunit optimaal in? Met welke componenten haal ik het beste uit het wasemkapsysteem? Welke mogelijkheden bieden de innovaties van Naber mij? De antwoorden daarop vindt u hier.


Wasemkap? Naber!

Daarop kunt u rekenen! Ervaring, innovatie en wereldwijde service onderscheiden onze producten. Kom mee naar de wereld van de goede keukenventilatie.