Over ons

Innovatie als kern van het merk

Naber is een middelgrote familieonderneming met zetel in Nordhorn / Duitsland. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren in de hele wereld keukenaccessoires in een totaalassortiment.

Innovatieve, gepatenteerde productontwikkelingen, veelvuldig onderscheiden designkwaliteit, uitstekende service en uiterst gemotiveerde medewerkers maken van ons één van de toonaangevende specialisten op het gebied van keukenaccessoires in Europa.

 

Keukenventilatie is onze passie

Naber ontwikkelt sinds meer dan 50 jaar ventilatiesystemen voor keukens. In nauwe samenwerking met fabrikanten van apparaten, universiteiten en onafhankelijke onderzoeksinstituten hebben wij met COMPAIR® flow het productiefste luchtkanaalsysteem op de markt en daarbij passende componenten ontwikkeld. Elke dag werken wij eraan, onze veelvuldig met designprijzen onderscheiden producten nog beter te maken. Deze innovaties verzekeren onze klanten van een optimale werking, maximale energie-efficiëntie en gewoon plezier bij het koken!

 

Naber – Het origineel

Wereldwijd vertrouwen alle vooraanstaande fabrikanten van wasemkapsystemen op ventilatiesystemen en componenten van Naber. Professionals in de keuken vinden bij ons oplossingen voor nagenoeg elke planning en iedere installatie. In onze bedrijfsinterne ontwikkelingsafdeling ontstaan er regelmatig qua zowel techniek als vormgeving richtinggevende producten die keukens in de hele wereld weer een stuk beter, comfortabeler en efficiënter maken.