Duidelijkheid bij de brandpreventie

U kunt COMPAIR® flow kunststof kanalen in normale wooneenheden met een oppervlakte tot 400 m² zonder bijkomende, niet-brandbare bekleding inplannen. Dat hebben wij met een gerechtelijke expertise laten ophelderen. Voor bijzondere eisen is er COMPAIR STEEL flow®.


Perfecte planning voor een perfect kamerklimaat

Benut de flexibiliteit en het prestatievermogen die/dat de luchtkanaalsystemen en muurdoorvoerunits van Naber u bieden. Want elke klant wil goede lucht thuis.


Alles wat u voor de perfecte wasemkap moet weten

Lucht in beweging is een complexe materie, ook in de keuken. Kleine details zijn al beslissend voor het welslagen. Opdat u voor uw klanten de perfecte wasemkap kunt plannen, hebben wij aan een uitvoerig onderzoek deelgenomen. De resultaten stellen wij in compacte vorm graag gratis ter beschikking.


De complexiteit beheersen

Oplossingen voor de keukenventilatie: veel. Aantal apparaatvarianten: honderden. Als professional blijft u zeer ontspannen! Want bij Naber vindt u voor elke planning de passende component voor een efficiënte e stille luchtgeleiding. 


De techniek centraal

In de diversiteit van het wasemkapsysteem het overzicht bewaren: geen punt. Naber biedt perfect passende luchtkanaalsystemen en alle nodige accessoires voor maximale efficiëntie van de door u gekozen apparaten.


Elke keuken, iedere wens van de klant

Elk project is individueel: afmetingen, plattegrond, keuze van apparaten, wensen van klanten. Eenvoudige L- of U-vormige keuken of luxueuze eilandvariant. Naber kent ze allemaal en heeft telkens de optimale oplossing – uw voordeel!