elegante doeltreffendheid

Naber Flow Star GTS met innovatieve openingstechnologie.
Naber Flow Star GTS met innovatieve openingstechnologie.

De muurdoorvoerunit verbindt binnen met buiten, anders gezegd: het wasemkapsysteem met de buitenlucht. In tijden van het qua energie geoptimaliseerd bouwen sluit het idealiter bij niet-gebruik de opening van de buitenlaag van het gebouw. De Flow Star GTS is de perfecte oplossing voor een veilige afdichting van de buitenlaag van het gebouw conform de energiebesparingsverordening, ook in energie-efficiënte huizen. Blower-Door-getest, ligt de elegante, van vorm mooie, roestvrij stalen afdekking in gesloten toestand vlak op de buitenwand. Een omlopende afdichting verhindert warmteverlies en spaart zodoende verwarmingsenergie.

 

De Flow Star GTS is Blower Door-gecertificeerd.
De Flow Star GTS is Blower Door-gecertificeerd.

Geopend wordt de Flow Star GTS door de luchtdruk van het wasemkapsysteem. Robuuste, onderhoudsarme veren en scharnieren zorgen voor een zuiver mechanisch, veilig en stil openen en sluiten. Een elektrische aansluiting is niet noodzakelijk. Ook bij felle wind kleppert er niets. Leischoepen laten de lucht met gering drukverlies naar buiten stromen, een extra terugslagklep is niet noodzakelijk. Dat doet het stroomverbruik van de aangesloten wasemkap en het geluidsniveau afnemen.

Ook onze muurdoorvoerunits met roestvrij stalen jaloezie zijn in combinatie met de THERMOBOX perfect geschikt voor energie-efficiëntiehuizen en energetische saneringen. Leverbaar zijn de modellen elk met 125 en 150 millimeter diameter en uiteraard met aansluitingen voor ronde en vlakke kanalen. Al even vanzelfsprekend vindt u bij Naber luchttoevoergeleidingen en luchttoevoer-/luchtafvoer-muurdoorvoerunits in de voor u passende uitvoering. Want luchtafvoer heeft luchttoevoer nodig!