Brandpreventie? Geen probleem!

Met COMPAIR® flow hebt u geen dure brandwerende bekleding voor de luchtkanalen van uw wasemkapsysteem nodig. En voor bijzondere eisen of een cool design is er COMPAIR STEEL flow®.


Welzijnsklimaat

Hoe belangrijk ventilatie van de woonruimte is, blijkt wanneer er „dikke lucht“ heerst: het is vochtig en benauwd, de geur is slecht. Naber, specialist inzake keukenventilatie, kent de eigen wetten van bewegende lucht. Opdat u zich thuis goed voelt.


Grondige kennis voor een goede wasemkap

Eigenlijk is het de taak van de keukenprofessional en van hun architecten om de perfecte wasemkap te plannen. Maar het een en ander wil men toch graag zelf weten. Profiteer van door talrijke experts opgedane kennis. De gratis praktische gids „Wasemkapsystemen voor woonkeukens“ omvat alle actuele onderzoeksresultaten voor de perfecte wasemkap.


De juiste wasemkap voor u!

Niet gemakkelijk, door de diversiteit van de wasemkapsystemen het juiste apparaat te vinden. Naber kent ze allemaal – uw voordeel! Hier een overzicht.


Tips over afmetingen en vermogen van een wasemkap

Pas in de juiste positie komt een wasemkap tot haar recht. Ook moeten vermogen en afmetingen op kookplaat, grootte van de kamer en kookgewoonten afgestemd zijn.


De vraag luidt: luchtafvoer of ventilatie

Koken is leuk en creatief. Het pruttelt, stoomt en ruikt lekker. Maar op den duur zijn kookdampen hinderlijk. Zonder wasemkap is koken maar half zo leuk. Maar de details doen het. Want luchtafvoer is in de meeste gevallen beter dan ventilatie en doet u uiteindelijk contant geld sparen.