COMPAIR
PRIME flow®

 

Kwantumsprong in de
luchtafvoertechniek!

 

 

 

Maximale innovatie.
Maximale efficiëntie.
Maximale luchtdichtheid.

En maximaal installatiegemak.

 

Naber herdefinieert de standaard voor ventilatiesystemen voor afzuigkappen. COMPAIR PRIME flow® combineert de creativiteit, kennis en ervaring van de wereldmarktleider. In elke categorie heeft Naber keukenventilatie beter, efficiënter en eenvoudiger te installeren gemaakt. Consequent nieuw, van de montage van de casco muurdoorvoeren tot de fluisterstille werking. En: Door een ecologisch productontwerp en sociaal verantwoorde productie wordt de duurzaamheid aanzienlijk verhoogd.

 

 

 

 

COMPAIR PRIME flow® Universele connector

 

 

 

Kern van het nieuwe systeem is de universele verbinder. Deze maakt de luchtkanaalmontage zo eenvoudig en veilig als nooit tevoren. Gewoon opsteken, de klik van de vergrendelelementen afwachten en klaar. De duurzaam elastische afdichtlippen garanderen een perfect dichte verbinding. De flexibele compensator is in elke richting 15 graden beweeglijk. Zo wordt hij de probleemoplosser nr. 1.

 

 

 

COMPAIR PRIME flow® Buisbocht

 Uitgebreide 3D stromingssimulaties geven de COMPAIR PRIME flow® buizen en omkeerstukken een ongekende efficiëntie. Er is geen betere manier om bewegende lucht onder controle te brengen! De bionische uitzetting van de buisdoorsneden en de speciale vorm van de luchtgeleidingselementen zorgen voor de laagst mogelijke weerstand door een optimale luchtstroming. Voor maximale luchtprestaties, stille werking en minimale stroomkosten van de afzuigkap.

 

COMPAIR PRIME flow® Plat en ronde kanaal

 

De vlakke en ronde kanalen zijn verkrijgbaar in de gebruikelijke afmetingen, maar met beslissende vernieuwingen: vergrendelelementen verankeren de kanalen veilig in de universele verbinders. Zo kunnen er vooraf modules gemonteerd worden. Een geleidingsgleuf neemt optioneel een binnenliggend kabelkanaal op. Voor de vlakke kanalen is er een steunbrug die de drukvaste plaatsing in de vloer mogelijk maakt en gelijktijdig als kabelkanaal dient.

 

COMPAIR PRIME flow® Muurdoorvoeren sets

 

De ruwbouwset P-RBS is bij elke COMPAIR PRIME flow® muurdoorvoerunit als extra pakket gevoegd. De innovatieve oplossing wordt compleet zonder schroeven en zonder afdichtmiddel geïnstalleerd en is perfect luchtdicht. Zeer praktisch voor de slimme voorafgaande montage bij de ruwbouw zijn de stoppen van hardschuim met bepleisteringskant en uitlijnhulpmiddel. De keukenmonteur verwijdert ze later zeer gemakkelijk en installeert zonder gereedschap of afdichtmiddel het wasemkapsysteem en de buitenjalousie met het beproefd energie-efficiënte warmteblokkeersysteem THERMOBOX in een schone buis.

 

Alle COMPAIR PRIME flow®-muurdoorvoeren zijn een allround oplossing zonder zorgen. Compleet met energiebesparende, mechanische THERMOBOX en een mooie, weerbestendige roestvrijstalen jaloezie in twee bekroonde ontwerpen. THERMOBOX en buitenjaloezieën worden gewoon van buitenaf ingeschoven, passen perfect en zijn lucht- en regendicht dankzij geïntegreerde dichtingen zonder verder dichtingsmateriaal.

 

 

COMPAIR PRIME flow® – de video

 Zoals gebruikelijk bij Naber is ook de COMPAIR PRIME flow® consequent tot het einde doordacht. Elk onderdeel vervult zijn taak perfect om het keukenventilatiesysteem tot in de perfectie te brengen, ongeacht de fabrikant. Ongeacht de plattegrond, ongeacht de dampafzuigkap of ongeacht het type installatie – keukenkopers krijgen altijd de optimale oplossing voor het best mogelijke comfort en maximale efficiëntie. 

 

COMPAIR PRIME flow® – de brochure

 

 

Met COMPAIR PRIME flow® hebben wij de keukenventilatietechniek in alle opzichten beduidend verbeterd – voor een maximaal luchtvermogen en een muisstille werking van wasemkappen in luchtafvoer- en ventilatiesystemen. Hoe eenvoudig het nieuwe luchtkanaalsysteem gemonteerd kan worden en welke flexibiliteit en veiligheid het biedt, verduidelijkt onze brochure COMPAIR PRIME flow®. Hier vindt u de brochure om te downloaden.