Perfecte vorm en functie: Buitenjaloezieën van Naber

Ze zijn een van de vele onderdelen van een luchtafvoersysteem. Maar wel heel belangrijk. Zowel qua functie als qua uiterlijk. Omdat zowel bouw- en keukenprofessionals als huiseigenaren ook op basis van uiterlijk beslissen. De optimale combinatie van afzuigkap, kanaalsysteem, wandkast en buitenjaloezie is net zo belangrijk bij Naber producten als indrukwekkende energie-efficiëntie in combinatie met de THERMOBOX en de gerichte luchtafvoergeleiding voor permanent schone gevels.

 

Een uitstekend voorbeeld van de elegante combinatie van vorm en functie is de roestvaststalen jaloezie E-Jal Col®. Bekroond met verschillende designprijzen, vormen de convex gebogen vierdubbele lamellen, gemonteerd op een 3,5 mm dikke frameplaat met gegoten afdruiprand, een functionele eenheid ter bescherming tegen weer en wind. Nauwkeurig geïntegreerde geleidingslichamen aan de binnenzijde van de lamellen zorgen voor een optimale luchtstroomgeleiding van de afvoerlucht. De E-Jal Col® is de nieuwe standaard in ventilatietechnologie en vormgeving.

 

Jaloezieën voor speciale inbouwsituaties en materiaalvereisten

Weinig ruimte in hoogte of breedte? Roestvrij staal past niet bij de stijl van uw huis? Zijn er speciale eisen gesteld betreffende monumentenzorg? Geen probleem met Naber! De verticale E-Jal HK flow en de E-Jal flow met lage hoogte bieden zelfs in moeilijke inbouwsituaties de juiste oplossing. Met precies passende aansluitingen op het vlakke kanaalsysteem met doorsnedes van 125 en 150 mm.

 

En in plaats van roestvrij staal zijn de Jal 150 buitenjaloezieën ook verkrijgbaar in koper of messing om aan de hoogste eisen op het gebied van stijl en kwaliteit te voldoen. Liever baksteenrood, antraciet, lichtgrijs of wit? Dan is het kunststof rolgordijn K-Jal de oplossing voor uw wensen.
 

Bij Naber vindt u buitenzonwering met ronde buisverbindingen van 100 tot 200 millimeter diameter, en ook voor directe aansluiting op vlakke kanalen. Uw gewenste model past niet op het luchtkanaal? Dan vindt u hier het passende tussenstuk.