Bij de brandpreventie op veilig spelen

In normale appartementen en huizen met een oppervlakte tot 400 m² zijn COMPAIR® flow luchtkanalen, ook zonder niet-brandbare bekleding, toelaatbaar. Voor bijzondere aan de brandpreventie gestelde eisen kiest u COMPAIR STEEL flow®.


Wasemkap? Naber!

Meerdere honderden wasemkappen zijn er op de markt. Geen probleem: Naber kent ze allemaal, wereldwijd! Bij Naber vindt u het juiste luchtkanaalsystem – compleet, veilig en snel geïnstalleerd.
Installatietips vindt u hier.


Zo monteert u de perfecte wasemkap

U bent professional en monteert regelmatig wasemkapsystemen. Dan weet u, waar het op aankomt. Maar bijkomende informatie kan nooit geen kwaad. Verschaf uzelf nu gratis actuele kennis voor de montage van de perfecte wasemkap met de praktische gids „Wasemkapsystemen woon woonkeukens“. Want lucht in beweging is een complex thema, ook in de keuken.

 


Geen heksenwerk: kernboring voor de wasemkap

Een ontbrekende wanduitlaat is geen reden, van de voordelen van luchtafvoer af te zien. Met een kernboring is de wandaansluiting snel een feit. Hoe de montage perfect lukt, staat in onze montagetips „Muurdoorvoerunits“.


Past altijd!

Met het reusachtige assortiment van Naber bent u op elke planning en iedere wasemkap voorbereid. Bij ons vindt u het passende aansluitonderdeel alsook kanalen en muurdoorvoerunits die zich door optimale stromingseigenschappen en hoge energie-efficiëntie onderscheiden.


Wasemkappen – de diversiteit overmeesteren

Voor elke vereiste bestaat de passende wasemkap. Hier hebben wij de voornaamste tips voor u samengesteld.


De voornaamste keukenplattegronden

Eender welke vorm, eender welke afmetingen: in elke keuken zijn er 5 essentiële functionele zones. Wij tonen u, waar het wasemkapsysteem het best geïnstalleerd wordt.