Alles uit één hand voor de perfecte en snelle montage

De Flow Star GTS is zeer gemakkelijk te monteren en overtuigt optisch en qua duurzaamheid.
De muurdoorvoerunit Flow Star GTS is zeer gemakkelijk te monteren en overtuigt optisch en qua duurzaamheid.

Of u een klassieke wasemkap of een stijlvolle Downdraft-wasemkap monteert - bij Naber vindt u afgestemde, complete systemen voor luchtafvoer en ventilatie en ook de technische knowhow voor bijzondere eisen. Maak gebruik van de diversiteit van onze producten. In ons programma “Ventilatietechniek” vindt u elk aansluitstuk, elke doorsnede en elke kanaalvorm.

 

De Naber THERMOBOX
De Naber THERMOBOX onderscheidt zich door een gemakkelijke montage en een zeer hoge energie-efficiëntie.

Overtuig u van de grote verscheidenheid van de mogelijkheden op het gebied van techniek en vormgeving die de COMPAIR® luchtkanaalsystemen van Naber u bieden. Of de uitgekiende muurdoorvoerunit Flow Star GTS, de THERMOBOX en de chique, roestvrij stalen E-JAL jaloezieën.
Het voordeel voor u: alles past bij elkaar, efficiëntie en kwaliteit zijn op het hoogste niveau, voor elk wasemkapsysteem in de hele wereld. Uiteraard passen componenten van Naber ook voor Downdraft-systemen/kookplaatafzuigingen.

Nog iets over het thema “Logistiek”: de directe verzending aan u vindt elke werkdag vanuit ons eigen centraal magazijn plaats. Opdat u vlot kunt doorwerken, ook als de tijd dan al eens krap is.

 

 

COMPAIR STEEL flow® horizontale bocht met luchtleischoepen.
COMPAIR STEEL flow® horizontale bocht met luchtleischoepen.

Nieuwe mogelijkheden

Beslist een kijkje nemen moet u eens bij het metalen kanaal COMPAIR STEEL flow®. Door zijn hoge registernauwkeurigheid kan het kanaalsysteem eenvoudig bijeengestoken worden en voldoet het daarbij aan de aan de noodzakelijke dichtheidsklasse gestelde eisen. De niet-brandbare materialen voldoen aan de aan de brandveiligheidsklasse gestelde eisen. De enorme drukweerstand van de metalen kanalen biedt gelijktijdig duidelijk meer mogelijkheid bij de plaatsing in de vloeropbouw. Open gelede Naber COMPAIR STEEL flow® kanalen in „Industrial Design“ zijn de bikvangers bij uitstek en verlenen elke keuken het cachet van een industriële loft.